Makita XGT® (neXt Generation Technology)

Makita XGT® (neXt Generation Technology)

MAKITA XGT® (neXt Generation Technology) – технологията на идващото поколение.

Новата XGT®-платформа — безжично решение за профессионалистите с високи изисквания.

С новата серия XGT® 40V Makita разширява комплектът от висококачествени акумулаторни инструменти и продължава да навлиза в области, които преди бяха достъпни само за уреди с мрежово електрозахранване.
Батериите Makita XGT® са предназначени за работа, която изисква голяма мощност. Батериите XGT® дават максимално напрежение 40V, повече от два пъти в сравнение с акумулаторите от серията LXT® 18V.

По-голяма мощност - повече възможности!

Серия XGT® — това е комплект от най-мощни инструменти Makita, които ви правят готови за работа днес и за в бъдеще! Серията XGT® — съчетание на иновационни високопроизводителни инструменти и мощни батерии, които предоставят най-добрите решения за най-взискателните професионалисти.

Надежни и устойчиви продукти

Новите батерии XGT® имат извънредно устойчива водонепроницаема трислойна конструкция, дълготраен външен корпус и държач на акумулаторните елементи с повишена издръжливост към ударни натоварвания. Батериите са непроницаеми за вода и прах, затова могат да се използват заедно с инструмента при най-неблагоприятни условия.

Бързо и съвместимо зареждане

Бързо зареждане с комбинирано зарядно Makita XGTБързо зареждане със зарядно XGT® – зарежда батерия 2,5 А/h за 28 минути, а пълно зареждане на батерия 4,0 А/h отнема само 45 минути. Батериите Makita XGT® притежават индикатор на заряда с четири светодиода, по които лесно се отчита остатъчният заряд на аккумулатора. За зареждането на LXT® батериите може да се закупи допълнителен адаптер.

Технология, ориентирана към бъдещето

Съчетанието на иновационен инструмент ссъс свръхмощни акумулатори и вградената програма за обмен на данни между инструмента и акумулатора в новия комплект XGT® издига ролята на Makita като индустриален лидер в областта на инновацията и технологията. Makita XGT® — това е осъщественото решение на вашите бъдещи задачи!

Саблен трион MAKITA JR001G XGT® 40V Max

Акумулаторна ножовка / Саблен трион Makita JR001G XGT

JR001G — това е бърз, високопроизводителен саблен трион с безчетков електромотор (BL Motor). Предназначен е за рязане на метал и дърво и извършване на демонтажна работа. Трионът има 2 скорости - за работа с дърво и с метал. Дължината на хода е 32mm. Снабден е с механизъм за бърза замяна на прахоуловителя без исползване на допълнителен инструмент и е с подсилена защита от попадане на прах и влага.

Ударен винтоверт MAKITA TD001G XGT® 40V Max

Акумулаторен ударен винтоверт Makita TD001G XGT

TD001G — ефективен и мощен безчетков ударен винтоверт с 10 режима на работа. Богатият избор на работни режими позволява идеална настройка на инструмента за изпълняваната задача. Електронната стабилизация на скоростта на въртене автоматически подава допълнително захранване на двигателя за поддържане на скоростта на въртене при натоварване, предотвратява намаляване на скоростта при спадане на заряда на акумулатора. Винтовертът е идеално подходящ за продължителни и интензивни работи със завинтване.

Бормашина-винтоверт MAKITA DF001G XGT® 40V Max

Акумулаторен винтоверт Makita DF001G XGT

Мощна и надежна бормашина-винтоверт с безчетков електромотор (BL Motor) и електронно управление. Максимален въртящ момент 140N/m.

Ударна бормашина-винтоверт MAKITA HP001G XGT® 40V Max

Акумулаторен винтоверт Makita HP001G XGT

Мощна и надежна ударна бормашина-винтоверт с безчетков електромотор (BL Motor) и електронно управление. Максимален въртящ момент 140N/m. 3 режима на работа: завинтване, пробиване и ударно пробиване.

Ъглошлайф акумулаторен MAKITA GA005G XGT® 40V Max

Акумулаторен ъглошлайф Makita GA005G XGT

GA005G има висока производителност и ефективност, аналогични на мрежова ЪШМ с мощност 1000 W. Шлайфмашината е комплектована с нов кожух, който не изисква допълнителни инструменти за монтаж и позволява бързо и лесно регулиране на положението и. ЪШМ е снабдена с мощен безчетков електромотор (BL Motor), който не се нуждае от обслужване. Включвател на захранването – линеен.

Ъглошлайф акумулаторен MAKITA GA013G XGT® 40V Max

Акумулаторен ъглошлайф Makita GA013G XGT

GA013G има висока производителност и ефективност, аналогични на мрежова ЪШМ с мощност 1000 W. Шлайфмашината е снабдена с мощен безчетков електромотор (BL Motor), който не се нуждае от обслужване. Шлайфмашината е комплектована с нов кожух, който не изисква допълнителни инструменти за монтаж и позволява бързо и лесно регулиране на положението и. Включвател на захранването - широк клавиш.

3-режимен акумулаторен перфоратор MAKITA HR002G XGT® 40V Max

Акумулаторен перфоратор Makita HR002G XGT

Мощният 3-режимен перфоратор 28 mm е предназначен за изпълнение на интензивни продължителни работи. HR002G е снабден с мощен безчетков електромотор (BL Motor) с технология за поглъщане на вибрациите (AVT), технология с активна обратна връзка (AFT) и безжична система за автоматично стартиране (AWS). Функцията «Soft No Load» автоматично намалява скоростта на двигателя в режим на празен ход за намаляване на вибрациите. Двойно светодиодно осветление с функции до- и после- светене.

Перфораторът е с патрон, адаптиран към свредла SDS-plus, който може да се замени с бързозахващащ патрон. Към перфоратора може да се добави система за прахосъбиране DX14.

3-режимен акумулаторен перфоратор MAKITA HR003G XGT® 40V Max

Акумулаторен перфоратор Makita HR003G XGT

Мощният производителен 3-режимен перфоратор 28 mm е предназначен за изпълнение на интензивни продължителни работи. HR003G е снабден с мощен безчетков електромотор (BL Motor) с технология за поглъщане на вибрациите (AVT). Функцията «Soft No Load» автоматично намалява скоростта на двигателя в режим на празен ход за намаляване на вибрациите. Двойно светодиодно осветление с функции до- и после- светене.

Перфораторът е с патрон, адаптироан към накрайници SDS-plus. Към перфоратора може да се добави система за прахосъбиране DX12.

3-режимен акумулаторен перфоратор MAKITA HR004G XGT® 40V Max

Акумулаторен перфоратор Makita HR004G XGT

Мощният производителен 3-режимен перфоратор 28 mm е предназначен за изпълнение на интензивни продължителни работи. HR004G е снабден с мощен безчетков електромотор (BL Motor) с технология за поглъщане на вибрациите (AVT). Функцията «Soft No Load» автоматично намалява скоростта на двигателя в режим на празен ход за намаляване на вибрациите. Двойно светодиодно осветление с функции до- и после- светене.

Перфораторът е с патрон, адаптироан към накрайници SDS-plus. Към перфоратора може да се добави система за прахосъбиране DX14.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Интересно

Интересно от Блот - Топ Интрументи БГ

Makita XGT® (neXt Generation Technology)

Makita XGT® (neXt Generation Technology)

MAKITA XGT® (neXt Generation Technology) – технологията на идващото поколение.Новата XGT®-платформа — безжично решение за профессионалистите с високи изи MAKITA XGT® (neXt Generation Technology) – технологията на идващото поколение.Новата XGT®-платформа — безжично решение за профессионалистите с високи изи 2021-10-13T18:13:30+03:00 Makita XGT® (neXt Generation Technology)

<p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/12621/files/image/makita-xgt-next_generation_technology.png" /></p> <h2>MAKITA XGT&reg; (neXt Generation Technology) &ndash; технологията на идващото поколение.</h2> <h3>Новата XGT&reg;-платформа &mdash; безжично решение за профессионалистите с високи изисквания.</h3> <p><iframe width="560" height="314" src="//www.youtube.com/embed/7hu-dkKZ5PY" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe></p> <p>С новата серия XGT&reg; 40V Makita разширява комплектът от висококачествени акумулаторни инструменти и продължава да навлиза в области, които преди бяха достъпни само за уреди с мрежово електрозахранване.<br />Батериите Makita XGT&reg; са предназначени за работа, която изисква голяма мощност. Батериите XGT&reg; дават максимално напрежение 40V, повече от два пъти в сравнение с акумулаторите от серията LXT&reg; 18V.</p> <p>По-голяма мощност - повече възможности!</p> <p>Серия XGT&reg; &mdash; това е комплект от най-мощни инструменти Makita, които ви правят готови за работа днес и за в бъдеще! Серията XGT&reg; &mdash; съчетание на иновационни високопроизводителни инструменти и мощни батерии, които предоставят най-добрите решения за най-взискателните професионалисти.</p> <p>Надежни и устойчиви продукти</p> <p>Новите батерии XGT&reg; имат извънредно устойчива водонепроницаема трислойна конструкция, дълготраен външен корпус и държач на акумулаторните елементи с повишена издръжливост към ударни натоварвания. Батериите са непроницаеми за вода и прах, затова могат да се използват заедно с инструмента при най-неблагоприятни условия.</p> <h3>Бързо и съвместимо зареждане</h3> <p><img alt="Бързо зареждане с комбинирано зарядно Makita XGT" src="https://internal.makita.eu/data/pam/public/XGT/What-is-it/fast_and_compatible_charging_600.png" class="alignleft" width="391" height="" />Бързо зареждане със зарядно XGT&reg; &ndash; зарежда батерия 2,5 А/h за 28 минути, а пълно зареждане на батерия 4,0 А/h отнема само 45 минути. Батериите Makita XGT&reg; притежават индикатор на заряда с четири светодиода, по които лесно се отчита остатъчният заряд на аккумулатора. За зареждането на LXT&reg; батериите може да се закупи допълнителен адаптер.</p> <p>Технология, ориентирана към бъдещето</p> <p>Съчетанието на иновационен инструмент ссъс свръхмощни акумулатори и вградената програма за обмен на данни между инструмента и акумулатора в новия комплект XGT&reg; издига ролята на Makita като индустриален лидер в областта на инновацията и технологията. Makita XGT&reg; &mdash; това е осъщественото решение на вашите бъдещи задачи!</p> <h3><a href="https://topinstrumenti.bg/search?query=JR001G" title="MAKITA JR001G">Саблен трион MAKITA JR001G XGT&reg; 40V Max</a></h3> <p><img alt="Акумулаторна ножовка / Саблен трион Makita JR001G XGT" src="https://internal.makita.eu/data/pam/public/XGT/Line-up/Models/JR001G/slider.png" width="100%" height="" /></p> <p>JR001G &mdash; това е бърз, високопроизводителен саблен трион с безчетков електромотор (BL Motor). Предназначен е за рязане на метал и дърво и извършване на демонтажна работа. Трионът има 2 скорости - за работа с дърво и с метал. Дължината на хода е 32mm. Снабден е с механизъм за бърза замяна на прахоуловителя без исползване на допълнителен инструмент и е с подсилена защита от попадане на прах и влага.</p> <h3><a href="https://topinstrumenti.bg/search?query=TD001G" title="MAKITA TD001G">Ударен винтоверт MAKITA TD001G XGT&reg; 40V Max</a></h3> <p><img alt="Акумулаторен ударен винтоверт Makita TD001G XGT" src="https://internal.makita.eu/data/pam/public/XGT/Line-up/Models/TD001G/slider_new.png" width="100%" height="" /></p> <p>TD001G &mdash; ефективен и мощен безчетков ударен винтоверт с 10 режима на работа. Богатият избор на работни режими позволява идеална настройка на инструмента за изпълняваната задача. Електронната стабилизация на скоростта на въртене автоматически подава допълнително захранване на двигателя за поддържане на скоростта на въртене при натоварване, предотвратява намаляване на скоростта при спадане на заряда на акумулатора. Винтовертът е идеално подходящ за продължителни и интензивни работи със завинтване.</p> <h3><a href="https://topinstrumenti.bg/search?query=DF001G" title="MAKITA DF001G">Бормашина-винтоверт MAKITA DF001G XGT&reg; 40V Max</a></h3> <p><img alt="Акумулаторен винтоверт Makita DF001G XGT" src="https://internal.makita.eu/data/pam/public/XGT/Line-up/Models/DF001G/slider.png" width="100%" height="" /></p> <p>Мощна и надежна бормашина-винтоверт с безчетков електромотор (BL Motor) и електронно управление. Максимален въртящ момент 140N/m.</p> <h3><a href="https://topinstrumenti.bg/search?query=HP001G" title="MAKITA HP001G">Ударна бормашина-винтоверт MAKITA HP001G XGT&reg; 40V Max</a></h3> <p><img alt="Акумулаторен винтоверт Makita HP001G XGT" src="https://internal.makita.eu/data/pam/public/XGT/Line-up/Models/HP001G/slider.png" width="100%" height="" /></p> <p>Мощна и надежна ударна бормашина-винтоверт с безчетков електромотор (BL Motor) и електронно управление. Максимален въртящ момент 140N/m. 3 режима на работа: завинтване, пробиване и ударно пробиване.</p> <h3><a href="https://topinstrumenti.bg/search?query=GA005G" title="MAKITA GA005G">Ъглошлайф акумулаторен MAKITA GA005G XGT&reg; 40V Max</a></h3> <p><img alt="Акумулаторен ъглошлайф Makita GA005G XGT" src="https://internal.makita.eu/data/pam/public/XGT/Line-up/Models/GA005G/slider.png" width="100%" height="" /></p> <p>GA005G има висока производителност и ефективност, аналогични на мрежова ЪШМ с мощност 1000 W. Шлайфмашината е комплектована с нов кожух, който не изисква допълнителни инструменти за монтаж и позволява бързо и лесно регулиране на положението и. ЪШМ е снабдена с мощен безчетков електромотор (BL Motor), който не се нуждае от обслужване. Включвател на захранването &ndash; линеен.</p> <h3><a href="https://topinstrumenti.bg/search?query=GA013G" title="MAKITA GA013G">Ъглошлайф акумулаторен MAKITA GA013G XGT&reg; 40V Max</a></h3> <p><img alt="Акумулаторен ъглошлайф Makita GA013G XGT" src="https://internal.makita.eu/data/pam/public/XGT/Line-up/Models/GA013G/ga013g_slider_650.png" width="100%" height="" /></p> <p>GA013G има висока производителност и ефективност, аналогични на мрежова ЪШМ с мощност 1000 W. Шлайфмашината е снабдена с мощен безчетков електромотор (BL Motor), който не се нуждае от обслужване. Шлайфмашината е комплектована с нов кожух, който не изисква допълнителни инструменти за монтаж и позволява бързо и лесно регулиране на положението и. Включвател на захранването - широк клавиш.</p> <h3><a href="https://topinstrumenti.bg/search?query=HR002G" title="MAKITA HR002G">3-режимен акумулаторен перфоратор MAKITA HR002G XGT&reg; 40V Max</a></h3> <p><img alt="Акумулаторен перфоратор Makita HR002G XGT" src="https://internal.makita.eu/data/pam/public/XGT/Line-up/Models/HR002G/hr002g.png" width="100%" height="" /></p> <p>Мощният 3-режимен перфоратор 28 mm е предназначен за изпълнение на интензивни продължителни работи. HR002G е снабден с мощен безчетков електромотор (BL Motor) с технология за поглъщане на вибрациите (AVT), технология с активна обратна връзка (AFT) и безжична система за автоматично стартиране (AWS). Функцията &laquo;Soft No Load&raquo; автоматично намалява скоростта на двигателя в режим на празен ход за намаляване на вибрациите. Двойно светодиодно осветление с функции до- и после- светене.</p> <p>Перфораторът е с патрон, адаптиран към свредла SDS-plus, който може да се замени с бързозахващащ патрон. Към перфоратора може да се добави система за прахосъбиране DX14.</p> <h3><a href="https://topinstrumenti.bg/search?query=HR003G" title="MAKITA HR003G">3-режимен акумулаторен перфоратор MAKITA HR003G XGT&reg; 40V Max</a></h3> <p><img alt="Акумулаторен перфоратор Makita HR003G XGT" src="https://internal.makita.eu/data/pam/public/XGT/Line-up/Models/HR002G/hr002g.png" width="100%" height="" /></p> <p>Мощният производителен 3-режимен перфоратор 28 mm е предназначен за изпълнение на интензивни продължителни работи. HR003G е снабден с мощен безчетков електромотор (BL Motor) с технология за поглъщане на вибрациите (AVT). Функцията &laquo;Soft No Load&raquo; автоматично намалява скоростта на двигателя в режим на празен ход за намаляване на вибрациите. Двойно светодиодно осветление с функции до- и после- светене.</p> <p>Перфораторът е с патрон, адаптироан към накрайници SDS-plus. Към перфоратора може да се добави система за прахосъбиране DX12.</p> <h3><a href="https://topinstrumenti.bg/search?query=HR004G" title="MAKITA HR004G">3-режимен акумулаторен перфоратор MAKITA HR004G XGT&reg; 40V Max</a></h3> <p><img alt="Акумулаторен перфоратор Makita HR004G XGT" src="https://internal.makita.eu/data/pam/public/XGT/Line-up/Models/HR004G/hr004g.png" width="100%" height="" /></p> <p>Мощният производителен 3-режимен перфоратор 28 mm е предназначен за изпълнение на интензивни продължителни работи. HR004G е снабден с мощен безчетков електромотор (BL Motor) с технология за поглъщане на вибрациите (AVT). Функцията &laquo;Soft No Load&raquo; автоматично намалява скоростта на двигателя в режим на празен ход за намаляване на вибрациите. Двойно светодиодно осветление с функции до- и после- светене.</p> <p>Перфораторът е с патрон, адаптироан към накрайници SDS-plus. Към перфоратора може да се добави система за прахосъбиране DX14.</p> <p></p>

, , , , , , , , , , , , ,
Сравнение на продукти